Desire Resort Aanbod

Desire Resort Aanbod

De beste aanbiedingen, alle deals, rabatten en kortingen voor uw verblijf in Desire Resort.

Desire Resort Aanbod

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Desire Riviera Maya Resort Aanbod

In de opgegeven prijs die u via onze website kan opvragen werden reeds alle kortingen en aanbiedingen mee in rekening gebracht. We hebben die keuze gemaakt zodat u deze niet nog eens apart dient op te vragen. Bijzondere of uitzonderlijke kortingen en aanbiedingen worden op de website weergegeven. Indien u vragen heeft over de prijzen, kortingen of aanbiedingen staan we graag via e-mail of telefonisch ter uwer beschikking.

Kortingen voor Deluxe kamers

Deluxe Garden, Superior Garden, Deluxe Ocean

Deze kamercategorieën worden regelmatig gereduceerd in prijs. Van 15% tot 35% en ook gratis nachten zijn mogelijk. In het algemeen geldt er dat hoe vroeger u boekt hoe groter de kans is dat u korting krijgt op uw reis, vooral in de maanden mei tot november. Prijzen voor suites worden niet gereduceerd, en als dat zo is, dan is dat een grote uitzondering.

Cyber Sale

Secret Sale / Cyber Sale

Indien de bezettingsgraad laag is, biedt Desire Resort een uitzonderlijke korting aan. In een periode van drie dagen wordt het Desire Resort en de Desire Pearl voor een vaste prijs aangeboden. Meestal heeft de reistijd betrekking op een bepaalde maand van het jaar. Voor deze kortingsaanbieding gelden verschillende betalings- en annuleringsvoorwaarden. Ongeveer 3 weken voor aanvang van de reis laten wij u weten in welke van de twee hotels een reservering is gemaakt en welke kamercategorie u ontvangt. Mogelijkheid tot een suite, een kamer met tuin of zeezicht. Een soort hotel- en kamer loterij voor alle gasten.

Wij danken u hartelijk

Bonusprogramma voor klanten van Aphrodite TravelOnze vaste klanten bedanken we onder andere met kosteloze kamerupgrades, gratis nachten of met gratis privé luchthaventransfers. En het door ons aangeboden bonusprogramma biedt bonuspunten aan bij elke boeking. Met fankortingen of door reclame te maken bij vrienden kan u uw verblijfskosten nog verder laten dalen.

Voor dit jaar hebben we bij de reisorganisator kunnen bekomen dat onze klanten op de Venice Foreplay Cruise tot 50% korting op een aantal kajuitcategorieën kunnen krijgen. Ook voor de cruise van Barcelona naar Rome hebben we bijkomende kortingen kunnen onderhandelen die enkel de klanten van Aphrodite Travel ten goede komen.

Als jarenlange partner (sinds 2004) van (inrichter van de Desire Resorts, de Desire Cruise en van de Temptation Resorts) hebben we toegang tot kamers en suites die niet online geboekt kunnen worden. Daarnaast sinds we rechtstreeks verbonden met het boekingssysteem van Desire Resort en Desire Pearl Resort waardoor we onze klanten steeds alle vrije kamers kunnen aanbieden.

Door regelmatige bezoeken aan de hotels, deelnames aan de cruises en overtuigende verkoopcijfers kunnen we heel erg veel mogelijk maken. We zijn trots dat ons bedrijf bij de hotels erg goed aangeschreven staat en dat we bij al onze partners al betrouwbare en geëngageerde partner bekend staan.

Algemene regels

Het hotel behoudt zich het recht voor om elke prijsaanbod op een gegeven ogenblik te beëindigen. Tenzij anders aangegeven gelden de volgende regels:

De kortingen zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen.
Boekingswijzigingen (of naamswijzigingen) zijn niet toegestaan, kortingen hebben steeds betrekking op de totale kamerprijs en niet op kamerprijzen waar reeds een korting in is verrekend.
Het minimumverblijf bij alle kortingsacties is 4 nachten.
Onze prijzen voor de desbetreffende kamercategorie houden reeds rekening met alle getoonde kortingen.
Op belastingen, kosten en transfers wordt er geen korting toegekend.

Andrea

Zin in een korting?

In de getoonde kamerprijzen zijn reeds alle kortingen en tegemoetkomingen verrekend. We garanderen u dat u nooit meer zal betalen dan bij een boeking rechtstreeks bij het hotel, bijkomend krijgt u van ons steeds alle speciale deals, aanbiedingen, goodies en kortingen die u bij het hotel zou gekregen hebben.

+49 30 340 92 963

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort