Aphrodite Travel Bonusprogramma

Bonusprogramma

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort

Bonusprogramma

Bij ons kunt u uw verblijfsprijs verlagen. Ons aantrekkelijke bonusprogramma is exclusief beschikbaar voor klanten van Aphrodite Travel.

Bonuspunten

Bonuspunten

De bonuspunten zullen ons vorige kortingsprogramma vervangen. Bij elke boeking krijgt u meer bonuspunten op uw rekening. 100 EUR levert 10 bonuspunten op en 1000 bonuspunten kunnen ingeruild worden voor 100 EUR korting. U zal de bonus zien verschijnen op uw reservatie of op uw afrekening. Bonuspunten kunnen gebruikt worden om uw boeking goedkoper te maken of om extra diensten te krijgen zoals transfers.

Bonuspunten (afgerond op volledige punten) worden alleen toegekend op de kamerprijs, die als de totale prijs van uw verblijf op uw factuur staat vermeld. U kunt alleen bonuspunten gebruiken voor de volgende reservering. Bonuspunten kunnen worden gecombineerd met andere kortingen.

Toelichting bij bonuspunten

 • Bonuspunten worden alleen toegekend op de kamerprijs
 • Bonuspunten kunnen worden gecombineerd met hotelkortingen en vriendschapspromotie
 • Verworven bonuspunten kunnen alleen worden ingewisseld bij de volgende reservering
 • Geen geldopnames van bonuspunten mogelijk
Tell a Friend

Doorverwijzen van vrienden (referralsysteem)

Onze vriendschapscampagne. Het is moeilijk voor ons om in Duitsland reclame te maken. Google & Co classificeert onze content (websites) als content voor volwassenen, wat voor ons een extra inspanning en nadelen met zich meebrengt. In de buurlanden is het geen enkel probleem om reclame te maken maar in Duitsland is het Duitse agentschap voor Jeugdbescherming erg strikt.

Wij zijn daarom afhankelijk van mond-aan-mond reclame van onze klanten. Tegenwoordig komen de meeste klanten door doorverwijzingen van koppels die al bij ons geboekt hebben. We zijn blij met elke aanbeveling en daarom willen we onze klanten bedanken die ons aanbevelen.

Als u ons wilt aanbevelen, vertel uw vrienden of kennissen dan gewoon dat u bij het maken van een reservering alleen uw naam hoeft te vermelden. Dit is niet alleen de moeite waard voor u, maar ook voor uw vrienden die een eerste contactbonus van ons ontvangen als u uw aanbeveling opvolgt. Na reservering van uw vrienden ontvangt u een e-mail van ons.

Opmerking op de verwijzing van een vriend

 • Alleen bestaande klanten van Aphrodite Travel kunnen de Refer a Friend promotie gebruiken.
 • De vriend bonus kan worden gecombineerd met de bonuspunten en de Fan korting.
 • De vriend bonus kan direct worden afgetrokken of bij de volgende hotelboeking.
 • Geen geldopnames mogelijk
fan-korting

Fan-kortingsprogramma

Het nieuwe fan-kortingsprogramma wordt aangeboden in samenwerking een aantal andere hotels. Helaas bieden niet alle hotels een fan-korting aan. We zullen u door middel van updates op de hoogte houden. Het fan-kortingsprogramma levert u een korting op wanneer u tijdens uw verblijf in het hotel opnieuw boekt. Om deel te nemen aan ons fan-kortingsprogramma hebben we enkel uw GSM-nummer nodig dat we van u krijgen tijdens het verblijf.

Na 3 of 4 dagen ontvangt u per SMS een aanbieding met daarin de fan-korting voor een eventuele nieuwe boeking. De prijs voor een verblijf van 2 nachten zal in rekening worden gebracht op uw credit card. Alle andere formaliteiten zullen zoals steeds door ons team afgehandeld worden.

Nota over het fan-kortingsprogramma

 • Een nieuwe boeking in het hotel is een vereiste.
 • Wanneer u boekt moet een verblijf van 2 nachten in het hotel reeds betaald worden. Het resterende bedrag kan tot 30 dagen voor de check-in betaald worden.
 • De fan-korting kan gecombineerd worden met bonuspunten, het referralprogramma en hotelkortingen.
 • De bonuspunten zullen berekend worden nadat alle kortingen bij de nieuwe boeking in rekening zijn gebracht.
 • Annuleringen en betalingsvoorwaarden zijn ook voor het fan-kortingsprogramma van toepassing.
Andrea

Vragen over de kortingen of bonus programma?

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de kortingen of ons bonusprogramma. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit onderwerp. Houd er rekening mee dat u geen kortingen kunt krijgen als u rechtstreeks in het hotel betaalt. Alleen de hotelkorting wordt voor dit bedrag meegerekend.

+49 30 340 92 963

 • Logo Desire Riviera Maya Resort
 • Logo Temptation Cancun Resort
 • Desire Pearl Resort