Desire Resort Kamer

De beste kamers

Wat zijn de beste kamers in het Desire Riviera Maya Resort

Insider

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

De kamers in het Desire Resort

Meer dan 15 jaar geleden startte het hotel met 5 kamercategorieën. De categorie Superior Garden en de Desire Suiten werden daar aan toegevoegd zodat er alles samen momenteel 7 kamercategorieën zijn waar de gasten uit kunnen kiezen. Het strandhotel beschikt over 112 kamers die verdeeld zijn over 16 gebouwen met 2 verdiepingen. De gebouwen zijn in 4 rijen geordend. Het geheel ziet eruit als een klein dorp, de huizen bevinden zich in een tropische, goed onderhouden tuin. Lees hier onze aanbevelingen met betrekking tot de kamers.

Desire Resort Zimmer

Welke kamers zijn het beste in het Desire Resort?

Er wordt ons vaak gevraagd welke kamers we aanbevelen. De wensen van de gasten lopen daarbij volledig uit elkaar, sommige gasten verkiezen een grote kamers terwijl andere gasten vooral een rustig gelegen kamer willen en nog andere gasten een kamer vlakbij alle voorzieningen willen hebben. Door een overzicht van de verschillende kamers te geven en hier een aantal tips aan toe te voegen willen we u helpen om uw favoriete kamer te vinden.

Desire Resort Bars

Desire Resort Bars

Ontdek de 5 bars inclusief discotheek en een speelkamer voor koppels op de 1e verdieping van de lobby.

mehr

De Deluxe Garden kamers (58 kamers)

Deluxe Garden
Kamergrootte

24 m²

De groottes variëren licht afhankelijk van het gebouw waarin de kamer zich bevindt. De weergegeven oppervlaktes zijn inclusief de badkamer. De kamers zijn in de gebouwen 10,12,13,14,17,18,19, 21,23 en 24 ondergebracht en zijn zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping terug te vinden. De gebouwen bevinden zich op de tweede, derde en vierde rij van het strand.

Wie liever een kamer dichter bij de overige faciliteiten wil of een wat grotere kamer wil en niet snel last heeft van lawaai vraagt best een kamer met de nummers 1911, 1912, 1811, 1812, 1411, 1412 of 1311 en 1312. Al deze kamers bevinden zich op de eerste verdiepingen en hebben een gedeeltelijk zeezicht.

De kamers met nummers 1711, 1712, 1211 en 1212, allen op de eerste verdieping, liggen vlakbij alle faciliteiten. Iedereen die naar zijn kamers, naar de Spa, naar het fitnesscentrum, naar de restaurants of naar de Jacuzzi Lounge wil gaan komt hier voorbij. De overige Deluxe Garden kamers bevinden zich in gebouw 10. Gebouw 10 heeft in totaal 16 kamers waarvan er 8 gericht zijn op het zwembad en 8 naar de achterzijde, in de richting van de parking en de toegang tot het hotel. In deze laatste kamers heeft men enkel ’s morgens zon.

Hier bevindt zich ook de Jacuzzi Lounge op het dak en we raden het dan ook ten sterkste af om de daaronder gelegen kamers te nemen. Hier kan het namelijk door de gasten in de jacuzzi lounge tot geluidsoverlast komen. Daarnaast kan u in gebouw 10 ook last hebben van het geluid van het pompsysteem van de Jacuzzi Lounge. Wie vroeg naar bed gaat en geen Ohropax bij zich heeft kan beter een andere kamer kiezen.

Wanneer u echter denkt dat veel gasten deze kamer niet willen vergist u zich. Het tegendeel is zelfs waar, heel wat gasten kiezer voor deze kamers omdat ze wat groter zijn en omdat je als gast vanuit de kamer in enkele stappen aan het zwembad, het strand of bij het restaurant bent.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

De Deluxe Garden kamers zijn de goedkoopste kamers in het hotel waar ook kortingen op worden gegeven. Hou dus zeker aanbiedingen in de gaten. Sommige kamers zijn echter vrij klein en hebben we opslagruimte, in andere kamers kan het tot geluidsoverlast komen. We raden deze kamercategorie vooral aan wanneer u de kamer uitsluitend gebruikt om te slapen en niet veel rust zoekt. De rustigste kamers liggen links van de lobby, nabij de Spa en het fitnesscentrum. We raden de kamers in de gebouwen 21, 23 of 24 aan. Wanneer u vlakbij de actie wil verblijven kiest u het best voor een kamer in gebouw 10.

Verdere informatie

Alle info over de Deluxe Garden

Superior Garden Kamers (10 Kamers)

Superior Garden
Kamergrootte

31 m²

De oppervlaktes variëren licht, afhankelijk van het gebouw waar de kamers zich bevinden. De weergegeven oppervlakte zijn inclusief de badkamer. De kamers zijn in gebouwen 13,14,18 en 19 ondergebracht en bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De gebouwen bevinden zich op de tweede en derde rij van het strand. De kamers zijn aan te raden omdat deze categorie kamers over een leefruimte beschikken die 10 m² groter is..

Wanneer je een balkon of een terras wil bij de kamer komt deze categorie kamers niet in aanmerking. De gebouwen met de Superior Garden kamers bevinden zich parallel van elkaar, zowel rechts als links vanuit de Lobby Lounge.

In gebouwen 18 en 19 moet u rekening houden met geluidshinder van de aangrenzende Melange Bar. Heel wat gasten blijven in de bar hangen tot in de vroege uurtjes en er wordt muziek gespeeld. Aan de andere zijde in gebouwen 13 en 14 is er geluid van het zwembad en van de muziek die aan het zwembad wordt gespeeld tot ongeveer 18 uur ’s avonds.

Veel gasten kiezer voor deze kamers omdat ze zich vlakbij het zwembad bevinden en op kleine afstand van de zee.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

We raden deze kamercategorie aan voor alle koppels die wat meer ruimte willen en geen behoefte hebben aan een terras of balkon.

Deluxe Ocean Kamers (28 Kamers)

Deluxe Ocean
Kamergrootte

25 m²

De oppervlakte variëert licht afhankelijk van het gebouw waarin de kamer zich bevindt. De weergegeven oppervlakte zijn inclusief de badkamer. De kamers bevinden zich in gebouwen 15, 20, 22 en 25 en zijn gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping.

Eigenlijk kunnen we niets slechts zeggen over de kamers mee zeezicht. Alle kamers bevinden zich op de eerste lijn van het strand. De twee kamers in gebouw 15 zijn wat groter dan de overige Deluxe Ocean kamers.

Eventueel kunnen sommige bezoekers het storend vinden dat het zicht op zee niet volledig is op deze kamers op het gelijkvloers aangezien er zich strandbedden tussen de kamers en de zee bevinden.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

Deze kamers hebben het voordeel dat andere gasten niet hoeven te passeren aan de kamers tenzij het gasten zijn die in een Deluxe Ocean kamer of in één van de suites bevinden. We raden een Deluxe Ocean kamer op de eerste verdieping aan.

Verdere informatie

Alle info over de Deluxe Ocean

Jacuzzi Garden (2 Kamers)

Jacuzzi Garden
Kamergrootte

31 m²

De weergegeven oppervlaktes zijn inclusief badkamer. De kamers bevinden zich in gebouw 12 en zijn op het gelijkvloers te vinden.

Er zijn slechts 2 Jacuzzi Garden kamers met nummers 1201 en 1202 en beide zijn niet aan te raden. De kamers zijn weliswaar groot maar de ligging is erg slecht gekozen. U zal er veel te maken hebben met het ‘doorgaand verkeer’ van andere hotelgasten.

Links van de kamers bevindt zich de Jacuzzi Lounge, de restaurants en het zwembad. Rechts ervan bevindt zich de boetiek, de lobby van het hotel met de discotheek en de Melange Bar.

Wat de kamers nog het meest onaangenaam maakt is het feit dat ze vlak naast het pompsysteem van de Jacuzzi Lounge gelegen zijn en het geluid van de pompen kan erg storend zijn tot in de vroege ochtenduren.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

Vermijd deze kamers. Ook wanneer u niet snel last heeft van geluiden die van buiten de kamer komen kan u toch helemaal gek worden van het geluid van het pompsysteem. De pompen bevinden zich meteen links van kamer 1201 en zijn niet goed afgeschermd. Het is de pomp die het water rondpompt die het meeste overlast veroorzaakt.

Jacuzzi Ocean (2 kamers)

Jacuzzi Ocean
Kamergrootte

23 m²

De weergegeven oppervlakte is inclusief badkamer. De kamers bevinden zich op het gelijkvloers van gebouw 15. Het betreft hier mooie ruime kamers met veel licht vlakbij het strand maar helaas zonder terras.

Door het bouwen van de nieuwe Desire Suiten staan er nog maar 2 kamers van deze categorie ter uwer beschikking. De kamers hebben de nummers 1501 en 1502 en zijn sterk aan te bevelen.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

Deze kamers zijn aan te bevelen wanneer u van een lichte, rustige en grote kamer houdt. Hoewel de kamers niet over een terras beschikken bevindt u zich slechts op enkele stappen van het strand en de zee.

Verdere informatie

Alle info over de Jacuzzi Ocean

Passion Suiten (10 kamers)

Passion Suite
Kamergrootte

46 m² - 65 m²

De kamers hebben een grootte van ongeveer 46 m². De weergegeven oppervlaktes zijn inclusief badkamer. De suites bevinden zich meteen aan het strand in de gebouwen 11 en 20. In gebouw 20 bevinden zich de grootste kamers van 65 m², ze bevinden zich op de eerste verdieping.

In gebouw 11 bevinden de suites op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. De terrassen geven aan elk koppel de mogelijkheid om er chillen of te feesten. Alle suites hebben eigen strandbedden op het strand en een butler die zich bekommert om de wensen van de gasten. We graag rust heeft kiest bij voorkeur bij de suites met nummers 1103, 1104 op het gelijkvloers of 1113 en 1114 op de eerste verdieping.

Aphrodite Travel Logo

Onze mening ...

De kamers zijn ruim, licht, luchtig en bieden de mogelijkheid om privéfeestjes te organiseren. De butlerservice is geweldig en een echte verrijking.

Verdere informatie

Alle info over de Passion Suite

Desire Suiten (4 kamers)

Desire Suite
Kamergrootte

140 m²

Deze volledig nieuw gebouwde exclusieve suites zijn het hoogtepunt in het hotel en ondanks de hoge prijs snel volgeboekt. De vier suites hebben samen een swim-up zwembad dat zich uitstrekt naast het gebouw. Een butlerservice behoort uiteraard ook tot de faciliteiten. Alle suites hebben een gelijkvloers en een eerste verdieping en bieden een geweldig zicht op het strand en de zee. De extra voorzieningen zorgen ervoor dat de suites zeer populair zijn.

Aphrodite Travel Logo

Samengevat ...

We raden de Superior Garden kamers, de Jacuzzi Ocean kamers en de Desire Suiten aan voor de gasten. Welke kamer het meest geschikt is voor u kan u nu hopelijk beter beoordelen. Wanneer u toch nog vragen zou hebben raden we u aan om voor de reservering nog contact met ons op te nemen zodat we u op alle vragen een antwoord heeft nog voor de reservering.

Verdere informatie

Alle info over de Desire Suiten

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort