Paar kussen op bed

Fantasie menu

Ontdekken vrijheden,
live-fantasieën!
Kies uit een selectie van zes fantasieën

Desire Resort Insider

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Het fantasie menu

Het Desire Resort Riviera Maya is de perfecte plek om uw fantasieën uit te laten komen. Wij tonen zes voorbeelden van wat er mogelijk is. Maar opgelet, dit zijn onze fantasieën, als u andere fantasieën heeft die u wilt laten uitkomen, neem dan contact met ons op!

Boek op tijd!

Als u geïnteresseerd bent in een fantasiewereld menu, dan kunt u minstens 24 uur van te voren reserveren, want dan kan er zeker aan uw fantasieën worden voldaan. Het is het beste om tegelijkertijd met uw kamer te reserveren. Geen van de fantasieën bestaan uit illegale handelingen of een bepaalde vorm van schadelijke activiteiten.

Romantisches Dinner

Een privé en romantisch diner op het strand

Voor romantische momenten voor twee ...

Ervaar de passie en word betoverd door de sensualiteit van dit privé en romantische diner voor twee tijdens de nacht. Het maanlicht en de sterrenhemel zijn de enige getuigen van dit magische moment.

Beleef deze unieke tijd met uw geliefde met een glas mousserende wijn en een unieke vier-gangen maaltijd, terwijl je de mystieke sfeer van het strand voelt. U zal het nooit vergeten!

In de menuprijs is inbegrepen:

fles champagne, vier-gangen diner op het strand

Prijs per evenement

140.00 €

Sex on the Beach

Sex on the Beach

Erg populair bij onze gasten

Seks op het strand is een fantasie die vele paren hebben en deze fantasie kan nu uitkomen. Voor deze fantasie is er waarschijnlijk geen scenario dat sexyer is dan het strand. Geniet van een leuke tijd buiten in het maanlicht onder de sterren. Het Desire Resort maakt de perfecte liefdesmomenten mogelijk in een bed met warme muziek en alle bijhorende details.

Het is het moment van je leven. Geniet van een fles champagne en met chocolade overgoten en aardbeien met je partner. Het meest erotische voorgerecht voor het meest sexy moment!

In de menuprijs is inbegrepen:

1 love bed, 1 fles champagne, chocolade aardbeien

Prijs per evenement

140.00 €

Vierer-Massage

Erotische massage voor vier

Voor degenen die meer willen

Je fantasie..., Desire maakt het waar!

Het is de ultieme Desire ervaring, en dus gaat het er heet aan toe!
De ultieme Desire ervaring is zo speciaal dat zelfs deze totaal erotische fantasie werkelijkheid kan worden ... Het is het moment waar u over uw grenzen heen gaat en het erotische lifestyle gevoel leert ontdekken met een erotische massage voor vier. In de intimiteit van de comfortabele spa bubbelbaden kunt u alvast opgewarmd worden.

Tijdens de daaropvolgende 50 minuten durende erotische massage voor twee koppels (u en een ander koppel dat deze erotische ervaring met u wil delen) geven u een sprankelende ervaring en een onvergetelijke ervaring.

In de menuprijs is inbegrepen:

Private Jacuzzi cabine in de SPA, 2 flessen mousserende wijn, 50 min erotische massage voor 2 koppels in de spa

Prijs per evenement

561.00 €

Paviljoen van Liefde

Het paviljoen van passie met een diner en sex

Een aanbod voor verliefden die iets willen wagen

Geniet een privé, heerlijk en erotisch diner in het unieke Paviljoen van passie.

U wordt begeleid door de geluiden van de golven van de oceaan. Het maanlicht en de zeebries staan tot uw dienst om uw passie een perfecte achtergrond te geven. Het natuurlijke landschap van het Caribisch gebied zal uw zintuigen prikkelen en u plezieren op elk moment.

In de menuprijs is inbegrepen:

Een vier-gangen maaltijd, champagne, sensuele muziek, liefdesstrandbed, chocolade, aardbeien of snoep van uw keuze.

Prijs per evenement

234.00 €

Licht, camera, actie

Licht, Camera, Actie!

Uw eigen video voor thuis

Leg nu uw meest erotische momenten vast op de camera! Heeft u ooit de fantasie gehad om te worden gefilmd tijdens uw meest intieme momenten? Vereeuwig de sensualiteit die bestaat tussen u en uw partner en maak een video die u de rest van uw leven met u mee kan nemen!

En actie! De professionele en discrete videograaf neemt u mee op de camera terwijl u geniet van een gepassioneerd rendez-vous met uw partner. Deze video kan worden gecreëerd in de meest sensuele omgeving van uw keuze, hetzij in uw suite, op het strand, in de disco of in de jacuzzi Lounge tijdens de uren waarin de lokalen niet worden gebruikt. Klinkt het gek in uw oren of is alleen de vervulling van een fantasie?

In de menuprijs is inbegrepen:

Coaching van een professioneel camera team (voel u als een pro tijdens deze fantasie), een DVD met de bewerkte film!

Prijs per evenement

561.00 €

Stripteasedanseres

Verleidelijk en spannend

Perfect om uw verbeelding te stimuleren

Wilt u een speciale gelegenheid vieren zoals een verjaardag of wilt u gewoon iets anders te proberen. Het maakt niet uit wat het is, zoek niet verder!

Het antwoord is een stripper. Wat is er beter om de nacht door te brengen met uw favoriete drank met daarbovenop de aanwezigheid van een sexy danser of danseres? Maak er een onvergetelijke avond van! Het evenement kan plaatsvinden in uw slaapkamer of overdag in de playroom.

In de menuprijs is inbegrepen:

1 mannelijke stripper of vrouwelijke stripper + 1 champagne, extra stripper/in: $150 (per stuk)

Prijs per evenement

234.00 €

Desire Resort Bars

Desire Resort Bars

Ontdek de 5 bars inclusief discotheek en een playroom voor koppels op de 1e verdieping van de lobby.

info
Andrea

Wilt u meer info?

Bel ons alstublieft, wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de fantasiemenu' s. Maak een afspraak buiten onze openingstijden.

+49 30 340 92 963

Meer informatie

Onze openingstijden

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort