Heavenly Vacation

U vraagt, wij antwoorden

We beantwoorden hier de belangrijkste vragen over het Desire Riviera Maya Resort

Desire Resort Insider

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Vragen over het Desire Resort

De meest voorkomende vragen die onze klanten hebben voor het hotel hebben we hier voor u opgelijst. Indien u vragen heeft, waarvan de antwoorden hier niet kan vinden, kan u ons steeds bellen, we staan graag ter uwer beschikking.

Is het eten in de snackbar inbegrepen in de prijs?

Ja, alle snacks, tot in de vroege ochtenduren zijn inbegrepen in de kamer. Maar niet alleen dat, ook al het eten in de restaurants, buffetten en gastronomische maaltijden zijn inbegrepen. Ontdek de all inclusive ervaring hier.

Zijn er glutenvrije maaltijden beschikbaar?

Ja, er zijn glutenvrije maaltijden. U zult begrijpen dat er een toeslag van 50 USD per week Hiervoor wordt aangerekend. Voor meer informatie over de restaurants of speciale diëten neem persoonlijk contact neemt u best ons op.

Is er internet in het hotel?

Computers met high-speed internet zijn beschikbaar voor een vergoeding in de computer kamer in de lobby. Wi-Fi is beschikbaar in vele delen van het hotel zonder extra kosten, niet in alle kamers. Vooral de kamers, die zich ver weg van de lobby bevinden hebben soms problemen met de verbinding. Echter, als u naar beneden gaat naar de zone rond de lobby lounge, heeft u steeds een goede internetverbinding.

Late Check-out

Vertrekt uw vlucht pas laat, dan kunt u kiezen voor een late check-out tegen een vergoeding. De voorwaarde is dat de kamer beschikbaar is. De normale check-in tijden is vanaf 15:00, de check-out tijd is 11.00 uur. Let op: in het geval van late aankomst of vervroegd vertrek zal niet worden terugbetaald.

Is er een pendeldienst naar de luchthaven?

Als vaste klant van Aphrodite Travel is een reis naar het vliegveld altijd inbegrepen. Dit geldt echter alleen voor de route Cancun Airport - Desire Resort - Cancun Airport. Helaas is een wijziging van de route niet mogelijk. Dit geldt zelfs indien de luchthaventransfer voor Aphrodite Travel klanten, is opgenomen in een speciale aanbieding. Een uitzondering op de regel is de speciale korting promotie "Crazy verkoop", hierbij is de luchthaventransfer niet inbegrepen. Deze en andere klanten kunnen extra vervoer naar de luchthaven hier reserveren.

Kamervoorkeuren

Wij nemen uw kamerwensen serieus. Houdt u er wel rekening mee dat het resort een specifiek kamernummer, verdieping of gebouw niet kan garanderen; maar het zal haar best doen om zo goed als mogelijk in te gaan op uw verzoek. Voor meer informatie over de kamer klikt u hier

Is naturisme en naakt zijn overal in het hotel toegestaan?

Helaas niet, u wordt gevraagd in de niet-nudistische openbare ruimtes en zones kleding te dragen. Dit betreft in het bijzonder de restaurants. Zelfs als de dresscode casual is worden mannen en vrouwen gevraagd om passende kleding te dragen. Op dezelfde manier moeten de schoenen in de restaurants worden gedragen. Natte kleren zijn niet toegestaan. ’s Avonds wordt er verwacht dat de bezoekers elegante kledij in de restaurants dragen, waaronder broeken, shirts en schoenen voor mannen, sexy jurken of broekpakken voor vrouwen.

Zijn er dag of avondpassen in het Desire Resort?

Het Desire Resort wil uw privacy en intimiteit beschermen, om een geweldige vakantie te garanderen. Dit betekent niet alleen dat er een minimumverblijf geldt (dat is 4 of 7 nachten tijdens Kerstmis en Nieuwjaar en voor sommige speciale aanbiedingen), maar ook dat geen dagelijkse publiek in het verblijf welkom is, met slechts één uitzondering.

Echter, als gast van Desire Resorts heb je de mogelijkheid om het zusterhotel te bezoeken, Desire Pearl Resort, 11km verderop. U kan beschikken over een dagkaart om hier een dag door te brengen. Deze dagpas kost 150 USD waarmee u als paar van alle voorzieningen die het Desire Pearl Resort te bieden kunt genieten.

Seks is overal toegestaan?

Nee, iedere vorm van seks is verboden bij het zwembad, op het strand en in de openbare ruimtes van het hotel. Het Desire Resort is specifiek voor u om op zoek te gaan naar erotische contacten met andere koppels waarbij u uw fantasieën kunt waarmaken in de koppelslounge en in de jacuzzi lounge. Op deze twee plaatsen is seks toegestaan.

Zijn er condooms?

Er worden geen gratis condooms beschikbaar gesteld. U kunt deze wel deze kopen in de winkel. Het is het beste om eigen condooms mee te brengen van thuis.

Wij zijn een homopaar, kunnen we boeken in het Desire Resort?

Helaas niet, het Desire Resort Riviera Maya is alleen voor heteroseksuele koppels ouder dan 21 jaar.

Hoe zit het met bi-paren in Desire Resort?

Biseksuele koppels in het Desire Resort zijn geen probleem, maar je moet weten dat dit meer betrekking heeft op bi vrouwen als bi mannen. De aanvaarding van de vrouw is veel hoger dan die van man. U zult daarom geen seksuele handelingen van een bimannen in het Desire Resort vinden. Als het gebeurt, gebeurt het achter gesloten deuren. De Desire Resort biedt een open en open-minded sfeer voor de fantasieën van paren, wordt u aangesproken en u heeft als man geen interesse aan bi contacten, voldoet een eenvoudige Nee, dank u! Want hier de gouden Regel van toepassing is, nee betekent nee.

Welk hotel is beter, het Desire Resort of het Desire Riviera Maya Pearl Resort?

Beide hotels delen hetzelfde concept. Het Desire Resort is het oudste van de twee resorts, de Desire Pearl Resort is wat exclusiever, wat ook tot uiting komt in de prijs, de kamers in het Pearl Resort zijn wat duurder. De Desire Resort beschikt over 112 kamers, de Riviera Maya Desire Pearl Resort beschikt over 88 kamers. Het zwembad van de Pearl is veel groter, de Jacuzzi Lounge bevindt zich op de begane grond en is ook groter dan in het Desire Resort, waar de Jacuzzi Lounge zich op het dak bevindt. Het eten is (zo wordt ons verteld) in het

Desire Pearl beter dan het Desire Resort, en ook het strand is veel mooier dan aan Desire Resort. Het Desire Resort heeft een geweldige sfeer, terwijl de Pearl er wat alledaagser uitziet. De activiteiten en evenementen verschillen niet in de hotels. Het Desire Resort heeft (op basis van onze boekingen) een jonger publiek, de Pearl, heeft een gemiddelde hogere leeftijd.

De kamers zijn beter dan het Desire Resort in de Pearl. Welk hotel nu het beste is kunnen we dus niet zomaar zeggen. Het Desire Resort Riviera Maya heeft voordelen ten opzichte van het Desire Riviera Maya Pearl Resort en vice versa. Het is het beste beide een keer te proberen om uw eigen oordeel te vellen.

Andrea

Heeft u nog vragen?

Wanneer u nog vragen heeft aarzel dan niet om ons op te bellen, we staan met alle plezier ter uwer beschikking. We kennen het Desire Resort sinds het eerste uur en na meer dan 20 bezoeken aan het hotel heeft u met ons een geschikte partner gevonden die al uw vragen kan beantwoorden.

+49 30 340 92 963

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort