Datenschutz

Gegevensbescherming

Klantenservice

+49 30 340 92 963

andrea.aphroditetravel

Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur

Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort

Informatie over gegevensbescherming

Uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Als organisator van lifestyle reizen zijn wij ons bewust van onze bijzondere verantwoordelijkheid voor het grote maat aan vertrouwen dat u in ons heeft. Wij beloven dat wij dit vertrouwen niet zullen misbruiken, en dat wij uw privacy zeer serieus nemen en alles eraan zullen zetten deze te beschermen.

Wat wij doen voor uw privacy

In de afgelopen jaren hebben wij enkele belangrijke veranderingen in ons systeem doorgevoerd om uw privésfeer en discretie tegenover derden te waarborgen:

Zo hebben wij onze bedrijfsnaam in BlueFields veranderd. Een discrete naam die geen indicatie over een bij ons geboekte reis geeft.

Onze server is op de nieuwste stand van de techniek en beschermd door actuele antivirus software en firewalls. Het systeem wordt continu onderhouden en op nieuwste stand gehouden. Wij maken gebruik van zowel technische als ook administratieve veiligheidsprocedures.

Toegang tot uw gegevens hebben uitsluitend bevoegde personen voor het afwikkelen van uw reisaanvraag. Ook al biedt het internet geen 100% veiligheid waar het om persoonlijke gegevens gaat maar overal waar u ons gegevens opstuurt zal dit via een SSL versleuteling worden beschermd.

Het verzamelen, verwerken en opslaan van persoonlijke informatie gebeurd volgens de Duitse wet gegevensbescherming (Bundesdatenschutzgesetz). In het volgende zullen wij u informeren welke gegevens van u voor ons nodig zijn en hoe wij deze verwerken.

1. Personenbezogene Daten

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Het opslaan van uw gegevens gebeurd wanneer u deze op onze website ingeeft, per e-mail opstuurt of telefonisch doorgeeft. Wij slaan deze gegevens alleen op als ze voor het maken van een aanbod of verwerken van een boeking noodzakelijk zijn.

Persoonsgegevens die wij opslaan zijn: voor- en achternaam, uw adres, uw telefoon en/of faxnummer, uw e-mailadres en indien u een vlucht boekt, een auto wilt huren of een verzekering afsluit uw geboortedatum. Indien u door een desbetreffende verklaring deze verplichting voor andere reisdeelnemer heeft overgenomen, slaan wij ook de namen van uw medereizigers op, en indien u een vlucht boekt, een auto wilt huren of een verzekering afsluit, ook de geboortedata.

2. Dit gebeurd met uw persoonsgegevens

Wij hebben uw gegevens nodig voor het maken van een reisaanbod, rekening of voor de reispapieren. Verder geven wij uw gegevens door aan hotels, vliegtuigmaatschappijen, credit card maatschappijen en andere leveranciers van reisprestaties voor die wij van uw opdracht hebben gekregen. Wij verzekeren u dat uw persoonsgegevens uitsluitend aan ons bekende en voor het organiseren van de reis nodige derden worden doorgegeven. Verder geven wij alleen die data door, die voor het specifieke onderdeel nodig zijn.

3. Doorgeven van persoonsgegevens

Volgens de Amerikaanse wet moeten vliegtuigmaatschappijen voor reisbegin de passagiersgegevens (PNR) en boekingdata aan het US Department of Homeland Security (DHS) doorgeven. Dit geldt voor alle vluchten naar de VS of via de VS. Deze datatransfer moet vooral de bestrijding van terrorisme en andere zware criminaliteit dienen. Deze gegevens kunnen met andere gegevens worden gekoppeld. De zogenoemde Passengers Name Records (PNR) worden 3 jaar en 6 maanden worden opgeslagen en aan andere overheidsinstantie doorgegeven. Aangevuld worden deze data met de gegevens uit uw paspoort, de Advanced Passenger Information (API). Meer informatie omtrent het doorgeven van uw persoonsgegevens kunt u in het besluit 2004/535/EG van de EU Kommissie nalezen.

4. Andere diensten waar wij om uw persoonsgegevens vragen

Bij het bezoek van onze website moet u zich voor bepaalde diensten (forum, beoordelingen, reisbeschrijvingen) aanmelden om van het aanbod gebruik te kunnen maken. Wanneer u zich voor een van deze diensten aan wilt melden vragen wij u om uw naam en voornaam en uw e-mailadres. Het is aan u hiervoor een fantasienaam te gebruiken. Indien wij u om andere informatie vragen en dit op vrijwilligheid berust is dit zodanig gekenmerkt.

5. Google Analytics

Deze website maakt gebruik van google analytics, een dienst voor webanalyse van Google Inc. (Google). Deze dienst maakt gebruik van zogenoemde cookies, kleine textbestanden die op uw computer worden gezet om uw gebruik van de website te kunnen analyseren. De met behulp van de cookie verzamelde informatie wordt naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. In het geval van de activering van de IP anoniemisering op deze website wordt uw IP adres door Google binnen de EU en andere verdragsstaten om de laatste cijfers gekort. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP adres naar de VS overgedragen en pas daar gekort. In opdracht van de eigenaar van de website zal Google deze informatie gebruiken om het gebruik van de website te analyseren en een verslag over het gebruik samen te stellen. De in het kader van Google Analytics opgeslagen IP adres zal niet worden gekoppeld aan andere data van Google. U kunt het opslaan van cookies in uw browser door middel van uw instellingen verhinderen. Wij wijzen u echter daarop dat bepaalde functies van de website dan niet gebruikt kunnen worden. Het doorgeven van informatie (incl. uw IP adres) door cookies aan Google en hun verwerking door Google kunt u verhinderen door het volgende Browser Plugin te downloaden en te installeren.

Wij vestigen uw aandacht dat wij verkort uw IP-adres om 3 plaatsen om een anonieme verzameling zorgen.

6. Cookies

Om het gebruik van de website te optimeren maken wij gebruik van cookies die in uw internet browser worden opgeslagen. Volgens de nieuwe Telecomwet mogen vanaf 5 juni 2012 zonder toestemming geen niet-functionele cookies, zoals tracking cookies, meer worden gezet. Nederland heeft hier voor de opt-in oplossing gekozen.

7. Links op onze websites

Wij kunnen links naar andere websites op onze websites inzetten. Het is mogelijk dat deze sites niet dezelfde gegevensbescherming biedt als onze site. Wij hebben hiervoor geen verantwoordelijkheid en hebben ook geen invloed op deze sites en aangeboden diensten.

8. Gebruik van onze website diensten

U bent verantwoordelijk voor de bestanden en gegevens die u invoerd. Dit geldt in het bijzonder voor copyrights van fotos, teksten en andere inhoud en het navolgen van de richtlijnen voor gegevensbescherming. Voor dit doel slaan wij de IP adressen op van de betreffende upload. Met het aanmelden voor bepaalde diensten op onze website gaat u akkoord met de richtlijnen voor het gebruik ervan.

9. Bewaartermijnen en opslagduur

Net als in Nederland gelden er voor Duitse bedrijven wettelijke bewaartermijnen voor administratie. Zo zijn wij wettelijk verplicht fiscale en bedrijfsmatige documenten te bewaren. Het termijn hiervoor bedraagt 6 of 10 jaar. Daarna worden de data bij ons gewist. U kunt op ieder moment en zonder kosten een overzicht over de bij ons opgeslagen persoonlijke data opvragen. U kunt ook op ieder moment uw toestemming herroepen. Verder heeft u altijd recht op wissen, blokkeren of correctie van uw gegevens. Hiervan uitgezonderd zijn gegevens waarvoor een wettelijke verplichting het bewaren eist, zoals fiscale en bedrijfsmatige documenten.

10. Uw toestemming voor de regels gegevensbescherming

Met het gebruik van deze website gaat u akkoord met de regeling voor de gegevensbescherming en geeft ook toestemming voor de regels voor het gebruik van deze website. Om uw toestemming voor de het datagebruik in te trekken of inzicht in opgeslagen gegevens te krijgen of deze te corrigeren of te blokkeren kunt u een korte

11. Verkoop van uw gegevens

Wij sluiten uitdrukkelijk de verkoop van uw persoonlijke gegevens van onze website uit.

12. Veranderingen

Deze bepalingen voor de gegevensbescherming zijn vanaf 01.10.2017 van kracht. Bij veranderingen van onze richtlijnen voor gegevensbescherming zullen wij u hierover informeren. Indien u vragen over deze richtlijnen heeft kunt u ons altijd contacteren per e-mail of bellen.

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort