Over ons

Over ons ...

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort

Vrijheid ontdekken, fantasieën beleven

Sinds 2012 is dit onze slogan voor een vakantie waar u uw vrijheid kunt ontdekken en uw fantasieën kunt beleven. Omdat dat perfect beschrijft waarvoor Aphrodite Travel sinds 2004 staat

Aphrodite Travel is één van de pioniers in de wereld van lifestylevakanties. We waren niet enkel het eerste reisbureau voor lifestylereizen maar we zijn ook één van de weinige reisbureaus voor swingers en alleenstaanden dat vandaag nog op de markt actief is. Sinds 2004 bieden we aan onbevangen volwassen koppels en singles van over de hele wereld geselecteerde hotels aan voor uw swingersvakantie.

Al sinds 2004 maakt ook het Desire Riviera Maya Resort deel uit van de hotels die we aan onze klanten aanbevelen.

Desire Resorts

Het Desire Resort is een lifestyle resort waar uitsluitend volwassen koppels ouder dan 21 jaar welkom zijn. In het resort is kleding optioneel. Het hotel biedt de perfecte mogelijkheden om uw volgende vakantie eens helemaal anders door te brengen.

Hoe het allemaal begon...

Aphrodite Travel Logo

In 2004 richtte de huidige zaakvoerster Andrea Fitza een online reisbureau op en gaf het de naam Aphrodite Travel, het reisbureau werd genoemd naar Aphrodite, de godin der liefde, schoonheid en sensuele begeerte.

Met Aphrodite Travel bedient ze een deel van de markt dat compleet anders is dan het gewone toerisme. Bij Aphrodite Travel boeken volwassen die tijdens hun vakantie hun erotische fantasieën willen beleven. Ernstig, zonder een bezoedeld imago in een zekere omgeving voor de klanten, deze basisprincipes hebben we van in het begin in acht genomen bij de keuze van de hotels en de andere aangeboden locaties.

Vandaag de dag is Aphrodite Travel een merk van Bluefields GmbH en is het één van de toonaangevende aanbieders in Europa. We zijn er erg trots op dat het grootste gedeelte van de koppels in het Desire Resort via ons boeken. Onze klanten komen uit meer dan 40 landen. Voor hun vakantie in het Desire Resort zijn wij voor hen het juiste aanspreekpunt. We hebben het Desire Resort meer dan 20 keer bezocht en blijven dit regelmatig doen.

We kennen het hotel intussen door en door. We zijn echter ook vertrouwd met de andere plaatsen aan de Mayariviera. Bij Aphrodite Travel krijgt u niet enkel als eerste nieuwe aanbiedingen en tips maar we bekijken ook graag met u wanneer u voor een eerste keer naar het Desire Resort op vakantie wil gaan. Onze benadering is neutraal en steeds gericht op de wensen van de klant.

Het Desire Resort is uitsluitend op koppels gericht die ouder zijn dan 21. Mensen met interesse in erotiek vinden hier aan de Mayariviera in Mexico een geweldige vakantiebestemming. FKK-liefhebbers dienen erg tolerant te zijn en een open levensinstelling op erotiek te hebben om te genieten van een prettige vakantie in het Desire Resort. Aan naturisten raden we af om het Desire Resort te bezoeken. De Desire Resorts zijn op geen enkele manier met een swingersclub te vergelijken, dit kan een reden voor "hardcore-swingers" zijn om ontgoocheld terug te komen na een bezoek aan het Desire Resort.

De toekomst...

Temptation Resort

Vorig jaar (2016) hebben het Desire Resort en het Desire Pearl Resort zichzelf een nieuw imago aangemeten. Naast een nieuwe website is er nu niet alleen een nieuw logo, maar ook nieuwe namen. Het Desire Resort werd het Desire Riviera Maya Resort en van het Parel Resort werd de naam gewijzigd naar het Resort Desire Riviera Maya Pearl. De toevoeging van Riviera Maya suggereert dat er weer een Desire Resort komt.... oops, hopelijk hebben we niet teveel verklapt. Maar er wordt zoveel verteld, bij Original Resorts gebeurt er steeds vanalles.

Een ander hotel van Original is het Temptation Resort in Cancún. Deze werd dit jaar opnieuw opgebouwd (2017). Een ongelooflijk concept en een ongelooflijk hotel. De jaren 80 zijn weggegooid, je kunt meteen beginnen met de toekomst, met een trendy design, een aangepast concept en nog meer voor volwassenen.

Het adult only hotel Temptation Cancun is aangepast aan het concept van de hotelgroep, een vleugje erotiek, voor volwassen koppels en singles. Er is een nieuwe General Manager aangesteld (2016) en sindsdien is het "schip" vertrokken. Kort daarna werd de opening van een nieuw hotel aangekondigd; het Temptation Resort in Punta Cana. De opening kan verwacht worden in 2018 of begin 2019 en we zijn er zeker van dat we tegen die tijd weer een nieuw Desire Resort in het vooruitzicht zullen hebben.

Cruises voor koppels zullen zeker ook in de toekomst door Original Resorts worden aangeboden. De eerste cruise, Venetië Foreplay, was volledig uitverkocht. De tweede Barcelona - Rome loopt op volle snelheid.

Meer aanbiedingen van Aphrodite Travel op internet

Aphrodite Travel website

Aphrodite Travel

Aphrodite Travel Naturisten- en Swinger Hotels Vrijheid ontdekken, fantasieën beleven... Een exclusieve selectie van de beste naturisten en swingers hotels van over de hele wereld. Meer informatie vindt u op onze website van Aphrodite Travel.

Desire Riviera Maya Pearl Resort

Desire Riviera Maya Pearl Resort

Het prachtige en exclusieve Desire Riviera Maya Pearl Resort, het zusterhotel van het Resort Desire Riviera Maya Maya.. Slechts 11 km van elkaar vandaan ...
Voor meer informatie kunt u de website van het Desire Riviera Maya Pearl Resort bezoeken.

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort