strandbedden

Het strandbedden

De strandbedden in
Desire Riviera Maya Resort!

Desire Resort Insider

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Zijn de strandbedden op Desire Resort gratis?

Wie droomt niet van een mooie tijd met zijn geliefde op een strandbed, luisterend naar het geluid van de zee met een heerlijke geserveerde ontvangstcocktail. De strandbedden zijn hiervoor de perfecte plek, en daarom een populaire plaats in het Desire Resort.

De strandbedden zijn gratis!

De strand- en ligbedden op het strand of bij het zwembad zijn gratis voor elke gast en worden dagelijks toegewezen door de conciërge,ze worden dus dagelijks opnieuw toegewezen. Er zijn enkele uitzonderingen.

Beach Beds

De strandbedden direct in de eerste lijn van het strand, een populaire plek in het Desire Resort

Premium gasten

Een van de uitzonderingen zijn premium gasten. Er zijn strandbedden, ligbedden en ligbedden bij het zwembad gereserveerd voor premium gasten en gasten van de Passie suites. Deze strandbedden en stoelen zijn niet beschikbaar voor andere gasten tenzij de conciërge hier anders over beslist.

Koppel, naakt op een strandbed

Uw eigen strand bed voor de perfecte vakantie

Als u wilt dat een bepaald strandbed of bank voor een dag of een week steeds ter uwer beschikking staat, zal u 20.- USD per dag moeten betalen. Voor één week wordt een vast bedrag overeengekomen (100.- USD).

Op het strand en bij het zwembad is er een conciërge die zorgt voor de reserveringen en voor het toewijzen van de strandbedden en -zetels. De conciërge helpt u en bereidt het strandbed voor u voor.

Het vriendelijke personeel serveert verfrissende drankjes van uw keuze tot laat in de middag op het strand en aan het zwembad. Voor een paar dollar extra fooi komen uw favoriete drankjes vanzelf naar u toe.

Ongeacht waar u voor kiest, voor elke gast zijn er geschikte plaatsen op het strand of bij het zwembad van het Desire Resort.

Houdt u er rekening mee dat privé bezittingen die blijven liggen door de conciërge worden verwijderd en gedeponeerd worden bij de receptie.

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort