Vanilla koppels

Vanilla koppels ...

... of
welke gasten het Resort Desire Riviera Maya bezoeken.

Desire Resort Insider

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Wat verstaat men onder Vanilla koppels?

Met het begrip ‘swinger’ worden vandaag verschillende zaken geassocieerd. Bij deze koppels en singles die onder deze ruime noemer te vatten zijn kunnen er diverse groepen onderscheiden worden met elk verschillende interesses. Vanilla koppels vormen één van deze groepen.

Vanilla koppels

Swingers gebruiken de naam “Vanilla” voor koppels die niet voor een partnerruil te vinden zijn. Het begrip betekent eigenlijk even weinig als het woord "swingerkoppels". Vanilla koppels zijn meestal nieuw in deze swingerswereld en hebben niet meteen de ambitie om deze wereld vol in te duiken. Vanilla koppels zijn dus niet op zoek naar een partnerruil.

Vanilla koppels zijn, om het eenvoudig uit te drukken, mensen met interesse voor erotiek.

De groep van de Vanilla koppels bestaat uit vele kleine en grotere groepjes die allen als Vanilla koppels worden bestempeld (de lijst is zeker niet volledig):

  • Koppels met interesse voor erotiek
  • Koppels ouder dan 65 jaar
  • Koppels die geen partnerruil wensen en enkel seks met eigen partner willen hebben
  • Koppels die met de eigen partner een erotische fantasie willen beleven
  • Koppel die genieten van de sensuele sfeer in het hotel en ook van het entertainment voor volwassenen
  • Nudisten, die een luxueuzere omgeving zoeken die zich onderscheidt van de traditionele naaktsauna’s.
Vanilla koppels

Koppels die het Desire Resort bezoeken doen dit om verschillende redenen.

Hardcore swingers zijn vaak ontgoocheld wanneer ze een geschikt koppel tegenkomen en dit een Vanilla koppel blijkt te zijn.

Ook in de hotels zorgen Vanilla koppels geregeld voor ontgoochelingen bij de swingerkoppels. De swingers willen namelijk contact leggen met gelijkgestemde koppels tijdens hun vakantie en vinden het teleurstellend wanneer dit niet lukt omdat een meerderheid van de aanwezige koppels swingerskoppels zijn.

Vanilla koppels zijn doorgaans geen bezoekers van swingeclubs. De meerderheid is erg tolerant, niet erg perfectionistisch en geniet van het leven. De meesten zien zichzelf als kosmopolitisch. In het Desire Resort bestaat de meerderheid van de koppels uit Vanilla koppels. Dit is gebleken uit een rondvraag die we bij de aanwezige koppels deden in februari 2017.

We zijn geen swingers!

Koppels op het strand

Swingers roepen bij de meeste medemensen een glimlach op. Niemand heeft iets tegen swingers maar hen heel goed begrijpen doen de meeste mensen toch ook niet. Waarom koppels tijdens een vakantie in een hotel seks met elkaar hebben is voor vele mensen niet heel goed te vatten.

Maar is het ook werkelijke zo?
Naakt zijn is voor vele mensen een levensstijl. Volwassen koppels genieten tijdens hun vakantie van een sfeer van volwassenen onder elkaar. Heel wat koppels zoeken naar mogelijkheden om bepaalde fantasieën te beleven of om iets nieuws te leren kennen en uit te proberen. Andere koppels concentreren zich vooral op een hernieuwde passie voor elkaar.

Vooral de dames maken van de gelegenheid gebruik om zich sexy en erotisch te kleden, iets wat in het Desire Resort zonder gevaren mogelijk is in een veilige omgeving zonder hiervoor scheef aangekeken te worden en de mannen hebben niets lievers uiteraard. Voyeurisme en exhibitionisme gaan hier hand in hand.

Soft swingers

Soft swingers

Softswingers, zo noemen we grootste groep koppels die aanwezig zijn in het Desire Resort. Het zijn koppels die geen partnerruil willen maar wel openstaan voor het beleven van een nieuw avontuur. Dit alles zonder risico’s, in een veilige omgeving en zonder vreemd aangekeken te worden. Wanneer er niets bijzonders gebeurt is men hierdoor ook niet erg ontgoocheld. Softswingers nemen nooit deel aan groepsseks.
Voor softswingers gelden vaak ook de zaken die voor Vanilla koppels van toepassing zijn.

Het zijn koppels die niet specifiek op zoek zijn naar het swingen, wanneer het gebeurt dan gebeurt het, maar wanneer het niet gebeurt is het voor hen zeker geen drama. Het Desire Resort staat zowel open voor Vanilla koppels als voor softswingers. Beide groepen vullen elkaar goed aan en het hotel biedt deze koppels net datgene waarnaar ze op zoek zijn.

Desire Resort Restaurants

Desire Resort Restaurants

Gourmet dineren in 4 restaurants, inclusief 2 specialiteitenrestaurants.

info

... dde "ongelukkigen" in het hotel

Zijn vaak de hardcore swingers, de extraverte en ervaren swingers die in de eerste plaats op zoek zijn naar plezier en entertainment en precies weten met wie en op welke manier ze dit willen beleven. Ze worden in het Desire Resort vaak teleurgesteld en voelen zich er niet altijd even gelukkig.

Het Hedonism II Resort

Hedonism II

Aan deze klanten raden we aan om het Hedonism II op Jamaica uit te proberen of om met vrienden die dezelfde interesses hebben naar het resort te komen. Uiteraard kunnen we wel nog steeds stellen dat zowel het Desire Riviera Maya Pearl Resort als het Desire Riviera Maya Resort wondermooie resorts zijn waar volwassen koppels welkom zijn.

Het Hedonism 2 is echter een volledig ander type hotel, het gaat hier namelijk om het oudste swingershotel ter wereld want het bestaat al ruim 35 jaar!

Het Hedonism II is een Adults only Hotel. Ook singles zijn er welkom, iets wat vele koppels erg bevalt.

In het Desire Resort zijn slechts een klein deel van de bezoekers hardcore swingers. De keuze aan beschikbare koppels in het hotel is voor hardcore swingers niet erg groot. Maar wanneer u als hardcore swinger tolerant bent wordt het echter ook voor hen een geweldige vakantie, daar zijn we zeker van.

Desire Resort vs. Desire Pearl Resort

Desire Pearl Resort

U dient in het achterhoofd te houden dat beide Desire Resorts niet heel erg groot zijn. Het Desire Resort heeft 112 kamers het Desire Pearl Resort heeft er 84. Beide resorts kunnen enkel door koppels bezocht worden en hebben eenzelfde concept maar desondanks zijn er toch nog verschillen tussen beide hotels. Wanneer u wil weten welk hotel het meest geschikt is voor u neem dan zeker contact met ons op.

De naturist die graag zijn vakantie zonder kledij doorbrengt heeft met het Desire Resort het ideale hotel gevonden waar dit mogelijk is. Er wordt door reisbureaus heel wat gegoocheld met begrippen zoals open-minded en lifestyle resort, begrippen waar een naturist allemaal vrij weinig aan heeft.

Naturisten kiezen doorgaans echter niet voor het Desire Resort omdat er zeker goedkopere hotels beschikbaar zijn voor deze specifieke doelgroep dan het Desire Resort. Desondanks kan men in het Desire Resort naakt rondlopen aangezien het resort zichzelf bestempeld als "kledij-optioneel". U hoeft dus niet persé gekleed te zijn maar het kan wel.

Desire Resort Bars

Desire Resort Bars

Ontdek de 5 bars inclusief discotheek en een speelkamer voor koppels op de 1e verdieping van de lobby.

info

Wil je gaan swingen?

Enttäuschtes Paar

Dat werkt niet!
Een groep, voornamelijk mannen, proberen hun vrouw ervan te overtuigen om zich naakt tussen de andere bezoekers te begeven in de hoop om tot een swing-situatie te komen of om een trio te beleven.

Vaak zijn deze mannen vervolgens ontgoocheld wanneer dit niet lukt en men onverrichter zake weer huiswaarts moet keren. Vaak ontstaat er dan ook nog eens ruzie met de eigen vrouw als deze doorheeft in welk type hotel ze zich bevindt.

Het kan dus enkel een succes worden indien beide partners steeds weten wat ze wel of niet willen doen. Hiervoor kan u best vooraf goede afspraken maken met uw partner alvorens af te reizen naar het Desire Resort.

De leeftijd van de bezoekers

De gemiddelde leeftijd van de aanwezige bezoekers varieert maar doorgaans gaat het om wat oudere bezoekers. Uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel. Gemiddeld zijn de aanwezige koppels tussen de 30 en 65 jaar oud. U moet in het achterhoofd houden dat de kamerprijzen zeker voor het jongere publiek aan de hoge kant zijn.

Onze conclusie

Koppels die een hotel zoeken waar ze volledig zichzelf kunnen zijn maken met het Desire Resort zeker en vast een goede keuze. Het is het perfecte oord om dromen en fantasieën te verwezenlijken. U kan er uw grenzen aftasten samen met de andere aanwezige koppels en tegelijkertijd een heel fijne vakantie beleven.

U zal geweldige zaken ontdekken in het resort zoals wandelingen onder een prachtige sterrenhemel, de sterrenhemel boven het strand, een candle-light dinner en het plezier maken met andere volwassen (nieuwe) vrienden. Dit en nog veel meer kan u samen met uw partner verwachten!

Het Desire Resort heeft het leven van vele koppels veranderd, wanneer komt u eens naar dit paradijs voor koppels in het hart van de Riviera Maya?

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort